Nederlands     English  

News

25-11-2013

Fantastisch debuut voor Alexander op internationaal niveau met een 4de plaats in de GP Pony's en een 2de plaats in de GP Children

Met één pony en twee paarden gingen we voor het eerst van start in een internationale wedstrijd. Plaats van dit gebeuren: De Warre in Neeroeteren. Over hele weekend reed Alexander fantastisch en liet hij meteen merken dat hij boven aan de top kan meedraaien. Cyklon Texass was meteen geplaats in de eerste proef en ook Escada HH en Flicka lieten zich in de eerste proef respectievelijk een 2de en 4de plaats opmeten. Op dag twee was het teamspringen van toepassing, Cyklon Texass presteerde weer uiters regelmatig en samen met de andere leden van het team eindigde ze op een mooie 7de plaats.
Bij het teamspringen voor  Children was Flicka 2de en Escada HH 3de.
Aangekomen bij dag 3. Iedereen weet wat dit wil zeggen, tijd voor de Grote Prijs. Met een fantastische nulronde in het basisparcours en helaas een balk op de laatste hindernis van de barrage sprongen Alexander en Cyklon Texass meteen naar de 4de plaats in hun eerste GP op internationaal niveau. Omdat we Flicka gereserveerd hadden voor de GP Children mocht Escada eerder op de dag haar nevenproef springen met een 2de plaats als resultaat.
Flicka en Alexander debuteerde dus ook vandaag in hun GP voor Children, zowel een nulronde in het basisparcours en een snelle nulronde in de barrage leverde een 2de plaats op. Een internationaal debuut om van de dromen!



Pictures




Videos

Cyklon Texass GP

« return