Nederlands     English  

Handel & training

Sinds 2000 is New Nordic Horses actief als handelaar in sportpaarden, met vooral vaste afnemers in Scandinavië, Engeland en Noord-Amerika. Met goede contacten met bekende professionele wedstrijd- en handelsstallen in heel Europa.

Bekende jumpingpaarden en springpony's, maar ook goed gereden amateur paarden kwamen via New Nordic Horses terecht bij hun nieuwe eigenaars.

Voor ons huidig aanbod van zowel wedstrijdpaarden als veulens, pony's en jonge paarden kan u hier een kijkje nemen. New Nordic Horses helpt u met de zoektocht naar het paard dat het beste bij de klant past!

New Nordic Horses is gespecialiseerd in het begeleiden van ruiters naar het gewenste niveau. We geven u de mogelijkheid om te streven naar een optimaal resultaat en dit in samenwerking om U tegen te zeggen. Klanten die in training zijn, zullen ervaren dat dit in een zeer aangename sfeer verloopt. De klanten worden tijdens hun trainingsperiode opgenomen in de unieke huiselijke sfeer die er heerst bij New Nordic Horses. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er een programma van wedstrijden en trainingen wordt gevolgd om het doel optimaal te kunnen nastreven. Door deze professionele begeleiding in combinatie met de unieke samenwerking zijn wij overtuigd van succes!