Nederlands     English  

Handel & training

Sinds 2000 is Camilla Hauglin in België actief met de onderneming New Nordic Horses als handelaar in sportpaarden, met vooral vaste afnemers in Scandinavië, Engeland en Noord-Amerika. Zij heeft dagelijks contacten met bekende professionele wedstrijd- en handelsstallen in heel Europa.

Bekende jumpingpaarden en springpony's, maar ook goed gereden amateur paarden kwamen via haar terecht bij hun nieuwe eigenaars.

Voor ons huidig aanbod van zowel wedstrijdpaarden als veulens, pony's en jonge paarden kan u hier een kijkje nemen. Camilla helpt u met de zoektocht naar het paard dat het beste bij de klant past!

Camilla is gespecialiseerd in het begeleiden van ruiters naar het gewenste niveau. Zij geeft u de mogelijkheid om te streven naar een optimaal resultaat en dit in samenwerking om U tegen te zeggen. Klanten die bij Camilla in training zijn, zullen ervaren dat dit in een zeer aangename sfeer verloopt. De klanten worden tijdens hun trainingsperiode opgenomen in de unieke huiselijke sfeer die er heerst bij New Nordic Horses. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er een programma van wedstrijden en trainingen wordt gevolgd om het doel optimaal te kunnen nastreven. Door deze professionele begeleiding in combinatie met de unieke samenwerking zijn wij overtuigd van succes!