Nederlands     English  

Nieuws

06-09-2023

Gezocht: administratief bediende met passie voor paarden

Gezocht: administratief bediende met passie voor paarden

Als administratief bediende maak je deel uit van een dierenartsenpraktijk, paardenfokkerij en dekstation. Je staat onder andere in voor het opstellen van facturen, invoeren en verwerken van financiële gegevens in het boekhoudsysteem.

Je zorgt ervoor dat de inkomende facturen tijdig verwerkt en betaald worden en volgt de betalingen van uitgaande facturen op. Ook ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van (financiële) documentatie en het archiveren ervan.

Daarnaast sta je mee in voor de administratieve en interne procedures inzake het dekstation, de dierenartsenpraktijk en de fokkerij bv. aanvragen exportdocumenten, ingeven gegevens in database, klaarmaken en opvolgen van zendingen (sperma), inschrijven jumpings, opvolgen stock, opstellen van contracten,…

Ook personeelsadministratie en het te woord staan / ontvangen van klanten zal behoren tot je takenpakket.

Verder kan er verwacht worden dat je soms assisteert in het labo of meehelpt aan het verzorgen van de paarden.


Wat zoeken wij in jou?

Wij zoeken iemand die probleemoplossend kan denken en handelen, nauwkeurig werkt, verantwoordelijk en ondernemend is. Andere pluspunten zijn: flexibiliteit, klantvriendelijkheid, zelfstandig kunnen werken en een teamplayer zijn. Als talenknobbel vind je je weg in het Engels, Frans en idealiter ook Duits.


Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende job in een leuk, gedreven team. Je krijgt een marktconform salaris en maaltijdcheques.Meer info: 0475 66 58 46 (Wim Housen)
Solliciteren: cv en motivatiebrief mailen naar info@newnordichorses.be

 


Foto's
« ga terug