Nederlands     English  

Nieuws

26-05-2020

Vacature secretaresse / hulpboekhouder

New Nordic Horses is gespecialiseerd in de "cryopreservatie" of het invriezen van paardensperma. De gloednieuwe accommodatie in Meeuwen-Gruitrode met EU-certificatie is uitgerust voor het stallen van hengsten van diverse eigenaars, om via de meest moderne apparatuur ejaculaten af te nemen en in te vriezen. Voor meer informatie omtrent deze afdeling, kan u terecht op deze pagina's.

New Nordic Horses is tevens een quarantaine centrum, waar u terecht kan voor het stallen van alle paarden die vanwege import of export regulaties tijdelijk in afzondering moeten. New Nordic Horses is ook sinds jaren actief in de paardenhandel, en vooral springpaarden en springpony's vinden hun weg naar nieuwe eigenaars via de stallen in Meeuwen-Gruitrode.

Als secretaresse en hulpboekhouder ondersteunt u de veearts bij het voeren van de voorbereidende boekhouding van een aantal vennootschappen. Dit zal gaan van de sortering van de post tot het opmaken van verkoopfacturen, het inboeken van aan en verkoopfacturen, het verwerken van het kasboek e.a. Verder bent u als secretaresse het gezicht en het eerste aanspreekpunt van de zaak. Verder sta je in voor het onthaal van bezoekers en klanten, het aannemen en doorverwijzen van de telefoons, het beheer van de planningen volgens hoogdringendheid en het beheer van de algemene mailboxen.

Ervaring in de paardensport is niet noodzakelijk maar kan wel mooi van pas komen.


Taken:


Profiel:


Je komt terecht in een uitdagende functie waar flexibiliteit, communicatie en initiatief zeker van pas komen.

Een brede functie als secretaresse met een boekhoudkundige toets. Dit biedt een mooie afwisseling en maakt jouw takenpakket uitgebreid.

Interesse:

Gelieve CV met foto en motivatie te mailen naar info@newnordichorses.be of via telefonisch contact met DR. Wim Housen op 0032 475 665 846.


Foto's
Documenten

NNH-vacature-hulpboekhouder.pdf

« ga terug